Laten we kennis maken.

Een Antwerps digitaal bureau als extensie van je team.

Dare to think outside the box. thinkneo

thinkneo is een digitaal bureau gevestigd in Antwerpen. Wij helpen je met een frisse en jonge kijk doorheen alle stadia van jouw digitale project: strategie, ontwerp, social media website, communicatie en SEO.

Het versterken van de band tussen jouw bedrijf en je klanten is uitdagend. Gelukkig is dit wat ons dag in en uit drijft. Wij leveren unieke op maat gemaakte digitale oplossingen. 

Think NEO Office

One team.

Jij bent voor ons meer dan een klant. Wij beschouwen ons als een extensie van jouw team waar je op kan rekenen. 

Je doelgroep is niet enkel maar een opsomming van enkele segmentatiecriteria. Het zijn mensen met emoties die op een unieke manier overtuigd moeten worden van jouw project. Wij willen je daar bij helpen.

One big family.

Wij geloven in het opbouwen van een familiale band met onze klanten. We zijn één grote familie op weg naar een digitale toekomst!  

Nooit stoppen met leren.

Stilstaan is achteruitgaan. Wij staan in een continu leerproces om altijd up-to-date te blijven met de laatste trends en ontwikkelingen.

Simpliciteit.

Wij houden er niet van wanneer iets ingewikkelder wordt gemaakt dan het hoeft te zijn. Daarom doen we er alles aan om ons proces uiterst gestroomlijnd te houden.

Transparantie.

Voor lange termijn oplossingen is het cruciaal dat er open wordt gecommuniceerd met elkaar. Wij staan voor eerlijkheid, openheid en transparantie.

Jouw Droom. Onze Missie.

Van klein naar groot.

Ben je een startend bedrijf, of ben je al een gevestigd merk? Heb je een kleiner budget, of heb je meer middelen ter beschikking? Het enige dat voor ons telt is je project. Samen vinden we een oplossing!

Ons jong en ambitieus team.

Meet the family

Elias Van Kerckhoven

Webdesigner
Online Marketeer

Niels Peeraer

Webdesigner
Content Creator

Olivier Biekens

Online Marketeer
Business Developer

Ontmoet onze klanten.

Samen met hen bouwen we aan een mooie digitale toekomst.

Vertel ons over je project.

Laten we samen iets realiseren.

Group video amico 1
small_c_popup.png

Let's have a chat!

We horen je graag om alles over jouw bedrijf te weten komen!